1 år sedan..

 
Idag har det gått 1 år sedan du somnade in mormor, 1 helt år sedan vi satt med dig på sängkanten och höll hårt i din hand och viskade hur mycket vi älskar dig. Vi var där nästan hela släkten och pratade om minnen och om hur fantastisk du är. Jag hade vakat över dig i flera nätter men jag kunde inte lämna dig, när du låg där och jag visste att nu var det nära. Tillslut orkade du inte mer och du somnade in, den jobbiga känslan som svepte genom oss alla, nu var du borta. Vi skulle aldrig mer få träffa dig eller få höra ditt skratt igen, men en sak det vet vi och det är att du är med oss. Du vakar över oss det är jag helt säker på! <3
 
Jag önskar du fanns här med oss, jag önskar du fick uppleva att jag och Alexander ska bli föräldrar, att jag kunde ringa dig och berätta om allting för dig, få höra din röst och få krama om dig. Du är saknad <3
 
Från min dagbok
26/2 - 2015
"Jag ligger över två stolar på sjukhuset, morfar har somnat till en liten sväng och mormor stackars lilla mormor, hjärncancer, lungcancer och misstänkt cancer i halsen samt en infektion på det? För högt CRP och varit okantaktbar hela dagen. Jag tror hon hör oss men har ingen ork att vakna ur sin djupa prinsesssömn. Det värsta tycker jag är slemmet, det är så obehagligt, kvävs hon? mår hon jätte dåligt? har hon ont? För oss är det vak, då brukar tillståndet vara kritiskt men jag ska inte ge upp hoppet. Om hon kunde vakna åtminstone 1 sista gång så jag får förklara hur mycket jag älskar henne, min egna mormor."
 
Det är jobbigt att förlora någon man älskar,  hur ska man någonsin kunna gå vidare? Hur ska livet någonsin kännas komplett igen? Morfar har förlorat sin fru, han går varje dag hemma och önskar att hon var här. Mamma och mina morbröder har förlorat sin mamma, en mamma som alltid är en trygghet oavsett hur gammal man är behöver man sin mamma och jag och alla andra barn har förlorat våran mormor/farmor, denna älskvärda person som bara måste finnas i ens liv. 
 
Cancer måste dö..
 

en helg med bfI fredags hämtade jag upp Henna på kallax, vägen dit var mindre rolig då jag såg en bil som kört åt helvete och såg hur människan hängde över ratten, så obehagligt. Står ingenting om detta på internet så har ingen aning hur de gick, det var folk som hade stannat iallafall. Men sen fick jag träffa min fina vän, shit vad jag saknat denna brud. 

Vi shoppade lite på storheden och fyndade så snygga gant handdukar. Vi har pratat om dessa handdukar hela helgen, de jag älskar med denna brud vi gillar båda att prata och speciellt om saker som egentligen andra inte tycker är så intressant haha. Caroline kom till oss och vi lagade go Mat och hade sleepover här, så mysigt.

I lördags så var vi in till stan en sväng och sprang på affärer och fikade på gallerian. Sen gjorde vi oss i ordning för middag på lilla tillsammans med hela gänget, liten välkommen hem middag för Martin.  Det var riktigt trevligt! 

Igår blev en riktig vilodag då Henna var bakis, så skönt att vara nykter! Caroline kom över och vi lagade mat och bara tog de lugnt och de blev en tidig kväll för oss då brudarna skulle upp kring 06:00.

Det var så tomt att vakna idag utan dessa människor, så jag saknar dom redan. <3

våran dag

 
Hoppas alla hade en fin alla <3 dag igår, jag och älsklingen hade det jätte mysigt med hemmagjord pizza, massa godis och film hela kvällen. Vi hann även vara och gratulera Adde som fyllde 30år. Jag och Aleck har även våran årsdag 14/2 så igår firade vi 4år tillsammans. Jag kommer ihåg denna dag för 4 år sen, jag var med Anita hos Maria och åt tårta för Gizmo (vovven) fyllde år, sen skulle Alexander hämta mig därifrån. Jag låg på golvet hos Maria och trodde jag skulle dö, fjärilarna i magen var rent utav förjävligt jobbiga. Jag har nog aldrig i hela mitt liv varit så nervös tidigare och då hade vi endå träffats innan men aldrig helt ensamna eller helt nyktra kanske. Alexander hämtade upp mig och jag kan säga att när jag blir nervös så pratar jag konstant, så vi babblade babblade och babblade om de sjukaste sakerna man kan tänka sig och helt plötsligt tror jag 4-5 timmar hade gått och vi satt och frös i bilen.. så mysigt var de.
 
Efter denna dag så har vi varit ett par, Jag kan säga att det var den bästa alla <3 dag jag någonsin varit med om. Tänk att vi sitter här 4år efter, Vi har hunnit med hur mycket som helst och väntar på vårat lilla pyre i ett alldeles eget hus. <3
Visa fler inlägg