FamilyJag älskar min tatuering så sjukt, hur tomt ska det inte ha varit innan???!!!  Den är så fruktansrt betydelsefull också, min familj är så underbar❤️

Kalasande


Dagen började med 3timmar möte, sedan kom eleven till jobbet och jag försökte gå igenom lite rutiner på jobbet och sånt därnt. Slutade 15:20 idag så då drog jag iväg och tog hem hamburgare, Alexander åkte på jobb så jag fick bjuda över Madelene på middag! Vi surra lite och nu väntas kalas hos Evelina. Kommer bli så trevligt att alla är samlade och bara surra sönder kvällen. Dock måste vi komma ihåg big brother och ph, Haha.

Idag fick jag sålt mina converse jag köpte i USA, ett par skor mindre som bara står! Så skönt, jag försöker bli av med saker som inte används så Jag kan köpa nytt ;) ciao

SundayKvällen har bestått av 1timmes promenad med Malin och Sabrina, sen tillbringade vi lite tid på salongen och Robin blev klippt. Jag kom hem lagade sen middag och hoppade in i duschen. Idag är det söndag och ta hand om sig dagen så då är det bara i med blondschampo/balsam för att få lite kallare hår och dra fram rakhyveln. Jag vet inte varför dagarna går så fort? Imorgon är det 2veckor sedan jag tatuerade mig. 

Nu är det bara 18dagar kvar tills vi åker till Italien och längtar ihjäl mig!! Milano ska ju vara så sjukt vackert så jag har stora förhoppningar. 
Visa fler inlägg