Mys lördag
Vi har varit och grillat, paddlat kanot, bastat och myst i Madelenes stuga ikväll. Vilket var riktigt mysigt, vi badade vilket var första gången för i år för alla utom mig. Så jävla kallt i vattnet!


Mina fingrar svällde dock upp så fruktansvärt mycket, känselbortfall, kändes som ballonger och allmänt obehagligt.. Wtf??? 

Förbannat tröttJag var förbannat trött i morse trotts att jag var nykter igår men det stoppade mig inte från en springtur. 

Jag knät på min löparskorna och drog ut på spåret, jag hade bestämt mig för att ta den längre sträckan på 3,5km idag och det gjorde jag. Det gick bättre och lättare att springa idag och Gud vad lycklig man är när man är i mål. Att känna framstegen som man gör och få slå sina egna personliga rekord. Jag tävlar mot mig själv, vilket jag blir extremt triggad på!

Nu hopp i duschen:)

mysig fredagkväll!

 
Har varit hos Evelina och umgåtts med mina fyllon till vänner, men eftersom jag är duktig så var jag nykter ;) Både Robin, Julia och Henna är i Kalix så det var så mysigt att vi alla var samlade. <3
 
Visa fler inlägg