obh nordica ballongvisp


Nu när jag snart blir mammaledig så tänkte jag bli en riktig matmamma som ska baka och laga mat till frysen så det finns. Vad passar inte bättre än denna ballongvisp att prova då?  Jag blev precis medlem på trybe.com och såg att dom har massor med bra erbjudande på saker man kan prova på och sedan recensera, jag älskar sånt så jag blev jätte glad. 

Något jag tänkte prova på att göra inom kort är Ahlgrens bilar pannacotta och då skulle denna visp vara ä alldeles perfekt :) #obhnordica #cooking #jointrybe

21 december


Inatt beställde jag dessa söta gardiner till bebis rummet. Vi har ingenting köpt ännu så vi tänkte att det kanske börjar vara dags nu, blev helt förälskad i denna gröna färg. Kommer nog bli väldigt mysigt. Annars då?  Jo jag är förkyld som fan och orkeslös, hemma från jobbet för att förhoppningsvis bli frisk till jul. 

Idag blev jag Genast mycket piggare när flera julkort droppat ner i postlådan. Så roligt och tack alla <3 själv är man så dålig på att skicka, men skärpning till nästa år! ;) 

Hoppas ni har det bra,  kram 

våran lilla bebis


Vår lilla perfekta bebis som ligger i magen, vi längtar efter dig så vi spricker. I onsdags fick vi höra ditt hjärta slå, svårt att förstå att det lilla livet i min mage är våran son. Min och Alexanders lilla bebis. 💕
Visa fler inlägg